![]() |
Международный музыкальный клуб |
Наш каталог | 0—9 | А | Б | В | Г | Д | Е | Ж | З | И | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Э | Ю | Я | Национальные | Разное | Поиск минусовок |
минусовок: | 0—9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Детские | Из фильмов |
![]() |
#11 |
Влюблённая в небо
|
![]() 1.Нам не знайти в скляному світлі Теплий день… Палає сніг… То грався вітер Душею, як вогнем. Неначе біль, неначе тиша Поміж нас. Та марно ніч підходить ближче Я все одно сама. Чому ж твої слова Приспів: Не ті слова… Благала зупинись. Невтішная… Зігріти не зумів. Не та любов Біла в твоїх очах. Питала знов: Чому мовчить струна. 2.Вже порятунку не шукає Моя тінь. Що не зову,не відчуваю... Не вибачить тобі. Неначе біль, неначе легше… Плине час. Не те кохання та не вперше Хтось винен що одна… Чому ж твої слова… добавлено через 30 секунд Waleria, спасибо. Бывает заиграюсь и не замечу) Исправила. Только благаю вже було. добавлено через 2 минуты Ой а работа с Вакарчуком вообще моя мечта. Обожнюю його . ![]() ![]()
Любовь приходит когда тебя поглощает отчаяние. А счастье, когда устаёшь его догонять.... Последний раз редактировалось Заряна; 07.10.2013 в 11:12. Причина: Добавлено сообщение |
![]() |
![]() |
![]() |
↑ Наверх страницы |